AKCE: Do 5. 5. přidáváme dárek k objednávce nad 1800 Kč - nové kontrastní leporelo ABAKUK v hodnotě 290 Kč

ABABU MÁ 7. NAROZENINY! SOUTĚŽ

Novinky

Už posedmé je tu naše narozeninová soutěž a s ní oblíbená příležitost zahrát si na designéra a navrhnout si svůj vlastní produkt! Zůstáváme věrni osvědčené metodě, kdy vám vybereme konkrétní produkt a vy si ho můžete navrhnout podle svého gusta. Fantazii se přitom meze nekladou a my se opět budeme těšit na nejrůznější způsoby zpracování návrhu a všechny geniální nápady. Vítězné návrhy mírně upravíme do stylu Ababu a necháme je vyrobit jako limitovanou edici. A co se bude navrhovat tentokrát? Bude to oblíbená KAPSIČKA, tadááá!

Tento produkt (zatím) není v naší stálé nabídce, ale věrným zákazníkům ho asi netřeba představovat. Kapsička v podobě malé kabelky nebo taštičky s poutkem se už v několika barvách objevila na výprodejových akcích Ababu za babku. A zaprášilo se také po kapsičce v limitované edici Paragraph, která byla dostupná ve dvou velikostech.

Soutěžní kapsička nebude ani malá, ani velká, ale bude zhruba střední velikosti (cca 15 cm) a šít ji budeme z nepromokavého materiálu, ze kterého šijeme naše kapsáře. Vznikne tak praktická kapsička na šňůrce pro malé i velké, kluky i holky.

 

Oslavte s námi 7. narozeniny Ababu a zkuste si roli designéra!

Pošlete do soutěže svůj vlastní návrh kapsičky. Můžete kreslit, malovat, skicovat, lepit koláže, ušít si model nebo navrhovat v počítači, fantazii se meze nekladou. Důležitá není forma, ale nápad a celková myšlenka. Kapsa má univerzální tvar malé kabelky a určitě to nemusí být jen tvor ze světa zvířat, naopak! Popusťte uzdu své fantazii a překvapte nás netradičním motivem ;) Pro snadnější navrhování můžete opět použít naši šablonu, kterou si můžete v PDF verzi stáhnout zde.

Ze soutěže vzejdou 3 výherní návrhy, které upravíme tak, aby byl stále zachován Ababu styl a aby bylo vůbec možné kapsičky vyrobit. Necháme je natisknout na nepromokavou látku a kapsičky budou v limitovaném množství k dostání jak ve formě látky na ušití, tak v ušité podobě.

O co budeme soutěžit?

Vyrobitelné návrhy budeme vkládat do alb v naší facebookové skupině Klubovna Ababu, kde můžete své favority komentovat, lajkovat a jinak podporovat. Poté vznikne samostatné album námi vybraných finalistů, ze kterých vzejde jeden vítěz na základě hlasování u fotek formou největšího počtu lajků, zbylé dva vítězné návrhy vybere náš tým Ababu.

  • Výherci dostanou svou navrhnutou ušitou kapsičku a dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup v Ababu. Nejlepší odměnou pro návrháře ale určitě bude i to, že si jejich návrhy budou moci pořídit domů i ostatní.

Pravidla soutěže

  • Soutěž trvá od 1. do 28. 2. 2024, soutěžní návrhy lze zasílat nejpozději do 20. 2. 2024 (23:59), poté budou vybráni finalisté a do 28. 2. 2024 se bude hlasovat.
  • Soutěžní návrhy posílejte pouze do tohoto google dotazníku. Společně s návrhem můžete poslat i popis nápadu, název vaší kapsičky a nezapomeňte se podepsat. Obrázky vložené jako komentář na sociálních sítích nebo poslané na e-mail bohužel nemůžeme do soutěže zařadit. Není omezen počet návrhů na osobu.
  • Návrh může být nakreslen, namalován, vytvořen z koláže apod. kreativitě se meze nekladou. Klidně jej můžete udělat na počítači. Nejsou zde žádná pravidla. Návrh musí být pouze v základním tvaru naší taštičky Ababu.
  • Předvýběr návrhů proběhne v Ababu Klubovně na Facebooku, kde vybereme 20 finálních návrhů, z nichž se vybere 1 návrh na základě hlasování formou největšího počtu lajků (reakcí, srdíček…) a zbylé 2 návrhy vybere tým Ababu.
  • Vítězné návrhy kapsiček budou ještě přetvořeny Jitkou do stylu Ababu, je tedy potřeba počítat s tím, že zaslaný návrh nebude 1:1 použit a může se lišit barevností i detaily od soutěžního návrhu. Bude z něj ale vycházet a bude sloužit jako inspirace pro vytvoření této kolekce.


Malý tip na závěr: V Ababu máme rádi minimalismus a heslo Méně je více! je Jitky mantra :). Na druhou stranu pořád se navrhuje produkt hlavně pro děti, takže se musí líbit především jim. Nezapomeňte také, že kapsička má zadní i přední stranu.