AKCE: Do 5. 5. přidáváme dárek k objednávce nad 1800 Kč - nové kontrastní leporelo ABAKUK v hodnotě 290 Kč

10% sleva za vaši recenzi

Věděli jste, že ke každému produktu, který jste si od nás zakoupili, můžete napsat veřejnou recenzi a získat tak 10% slevu na další nákup? Pokud je to pro vás novinka a nevíte jak na to, připravili jsme krátký článek s tipy, jak a kdy to nejlépe využít. Tak pojďme na to!

 

Kdy napsat recenzi?

Váš názor je pro nás důležitý a jsme rádi, když se uživatelská zkušenost a spokojenost s produktem šíří dál mezi další zákazníky. Nikdo přece nechce kupovat zajíce v pytli, i když v naší nabídce pár zajíčků najdete :) Recenzi můžete vyplnit pouze v případě, že už nějakou naši hračku máte. Kromě vaší zkušenosti s daným produktem je totiž zapotřebí také fotka. Za každou jednu recenzi posíláme slevový kód na 10% slevu na další nákup. Dobře si ale rozmyslete načasování a recenzi vyplňte až ve chvíli, kdy budete další nákup v Ababu plánovat. Slevový kód je totiž platný pouze 1 měsíc od obdržení. Tak by byla škoda ho nechat propadnout.

Kam napsat recenzi?

Recenzi vyplníte jednoduše do formuláře, který najdete na našem e-shopu vždy úplně dole pod konkrétním produktem. Chcete se podělit o radost, kterou vašemu miminku dělá muchláček liška? Na webu si tedy rozkliknete liščího muchláčka, pod fotkami a doplňujícím textem o produktu najdete další reference a fotky od ostatních zákazníků a až pod tím najdete formulář k vyplnění vaší recenze. Zkontrolujte si správně zadaný email, aby vám slevový kód dorazil v pořádku. Pak už jen stačí zadat křestní jméno a napsat pár řádků o vaší zkušenosti. Čím konkrétnější budete, tím cennější informace můžete předat dál.

Nakonec už jen nahrajte fotografii daného produktu, jestli bude pouze inspirační z pokojíčku nebo i se spokojeným majitelem, je čistě na vás. Odeslání recenze podléhá souhlasu s našimi podmínkami o ochraně osobních údajů. Pokud je vše v pořádku, recenze je do dvou dnů schválena a na váš zadaný email přijde automaticky vygenerovaný slevový kód.



Pomozte nám rozšiřovat uživatelské recenze a sdílejte svou vlastní zkušenost s hračkami a látkami Ababu. Obzvlášť u látek jsou rady a zkušenosti cenné! Jak se vám šilo? Byl návod užitečný? A jaký je výsledek? A na co si oblíbilo vaše miminko?

Děkujeme za všechny reference a těšíme se na další. Ještě pořád se najde nějaký produkt, který chudák u sebe nemá žádnou recenzi, tak můžete být vy tím průkopníkem :)