Ababu v galerii Kunsthalle

Novinky

Máte rádi muzejní shopy a obchody se stylovými dárkovými produkty, které jsou přidružené k muzeím a galeriím? My teda rozhodně ano! A jsme rádi, že se tento trend uměleckých design shopů, které můžete navštívit třeba po nějaké výstavě, dostal konečně také do Prahy.


Je nám proto ctí, že některé naše Ababu hračky najdete v design shopu umělecké galerie Kunsthalle. Nové místo pro umění vzniklo v budově bývalé Zengerovy transformační stanice v historickém centru Prahy. Vedle rozsáhlých galerijních prostorů pro výstavy, workshopy a nejrůznější kulturní akce, tady najdete také bistro, kavárnu s terasou a zmiňovaný design shop.



Design shop najdete hned u vstupu do galerie vedle pokladen, takže ho můžete navštívit i samostatně bez vstupenky na výstavu. Z Ababu hraček tam najdete naše bestsellery, tedy Hryzátka, Chrastíky, Muchláčky a Kamarády v dárkovém balení, i oblíbené leporelo Ababůk a pexeso.


Doporučujeme omrknout i další autorské produkty od českých designérů, výběr je opravdu rozmanitý. Vedle vkusných dárkových předmětů ze stálé kolekce Kunsthalle tu najdete i české šperky, doplňky, sklo a keramiku nebo knihy a hračky pro děti.

 

 

Pro hračky tam můžete i o víkendu!
Otevřeno mají takto:

po, čt, pá, so, ne - 11.00 – 19.00

st - 11.00 – 21.00

 

Kunsthalle Praha

Klárov 5, 118 00 Praha 1 – Malá Strana

https://www.kunsthallepraha.org