Včelky na míru pro novopečené rodiče z Konplanu

Spolupráce

Poslední zakázkou na míru v roce 2022 byly včelí hryzátka pro plzeňský Konplan s.r.o.. Konplan, který konstruuje a plánuje nápojové linky pro celý svět, nás oslovil s krásnou poptávkou.

Paní Zdeňku Šimkovou, která v Konplanu pracuje jako Office Manažerka, zaujala při nákupu na našem e-shopu možnost firemních hraček na míru a oslovila nás. V Konplanu na novorozeňata svých zaměstnanců mysleli již tehdy, ale vlastní produkt do té doby neměli.

Zadání znělo:

"Vzhledem k tomu, že máme firemní včelky, které jsou námi všemi velmi milovány a návštěvníky obdivovány, napadlo nás, využít tento motiv a promítnout jej do našich hraček."

Tento obrázek nemá žádný popisek

Zprvu jsme si říkali, že půjde asi o nějaké interní včelí maskoty, nicméně, jak se ukázalo, v Konplanu chovají opravdové včely.

Med vyprodukovaný jejich včelkami navíc již druhým druhým rokem interně draží mezi zaměstnanci a vytěžené peníze putují na dobrou věc k lidem, kteří je opravdu potřebují… 

 

Tento obrázek nemá žádný popisek

A tak se Jitka s o to větší chutí pustila do návrhování hryzátka s podobou včelky. Vznikla vtipná včela s tykadly z uzlíků na provázku. Včera má kontrastní barvy, které zaujmou každého malého hryzala, barvy navíc vychází z korporátního manuálu společnosti.

Na pravé křídlo jsme umístili symbol z loga Konplanu a logo Ababu umístili na zadní stranu hryzátka.

Tento obrázek nemá žádný popisek

Tento obrázek nemá žádný popisek

Tento obrázek nemá žádný popisek

Co říkáte na včelí roj z naší dílny? Med naše včelky sice vyrobit nesvedou, ale za to budou velkým pomocníkem v bolavých chvílích, kdy se miminkům budou prořezávat zoubky.

Moc děkujeme paní Zdeňce Šimkové  a Konplan s.r.o. za krásnou a kreativní zakázku. Práce na včelkách nás všechny (od Jitky až po švadlenky) moc bavila. Nezbývá než doufat, že včelky budou bavit i novorozeňata v Konplanu.

Tento obrázek nemá žádný popisek

Pokud by se i vaší firmě líbila podobná hračka na míru, neváhejte se ozvat Josefovi na josef@ababu.cz a něco skvělého vymyslíme i na míru vám.