Ababu má 4. narozeniny! SOUTĚŽ

Novinky, O Ababu

Je to neuvěřitelné, ale Ababu má 1. 2. 2021 už čtvrté narozeniny! Zrovna tehdá jsem před 4 lety založila Fler profil a oficiálně spustila prodej prvních látek Vystříhnout a sešít. Rozhodla jsem se zopakovat velice oblíbenou kreativní soutěž, kterou jsem pořádala k 2. narozeninám. Tenkrát se maloval kamarád a na návrhy a výsledek akce se můžete podívat v tomto článku.

Zahrajte si znovu na designéra! Tentokrát zkusíme společně vymyslet další 3 limitované edice oblíbených válečků Ababu. Pro snadnější navrhování jsem vytvořila opět PDF s rozkresem. Stáhnout si ho můžete zde.

Kreativitě se meze nekladou! Nemusí se jednat ani o konkrétní zvíře, nemusíte využít naší předlohu a můžete k návrhu použít cokoliv, co vás napadne. Pokud budete mít chuť zkusit vytvořit koláž, ušít model nebo válec vymodelovat klidně 3D v počítači. Na rozhodování forma nebude mít vliv. Důležitá bude myšlenka a nápad, který do návrhu dáte. 

Toužíte po válečku ve tvaru nějakého vašeho oblíbeného zvířete? Máte jedinečnou možnost donutit nás je vyrobit! 

O co budeme soutěžit?

Vyrobitelné návrhy vložíme opět na FB do naší Klubovny Ababu, kde fanoušci vyberou prvních 20 návrhů z kterých vybereme 3 nejlepší.

  • Výherci dostanou svůj váleček (podle výběru ušitý potah na zip nebo jako látku na šití doma) a dárkový poukaz na nákup v Ababu e-shopu v hodnotě 1 000 Kč. Nejlepší odměnou pro návrháře ale určitě bude i to, že jejich návrhy si budou moci pořídit domů i ostatní.
  • Z výherních návrhů Jitka vytvoří Ababu kolekci válečků a zařadíme je do nabídky Ababu v limitované edici. 

 

Pravidla soutěže:

  • Soutěž končí 15. 2. 2021 v 18:00. Po této době budou poslané soutěžní návrhy vyhodnoceny.
  • Soutěžní návrhy posílejte pouze do tohoto google dotazníku (již uzavřeno 461 přihlášek a více jak 680 návrhů!). Společně s návrhem můžete poslat i popis nápadu, název vašeho návrhu a nezapomeňte se podepsat. Obrázky vložené jako komentář na sociálních sítích nebo poslané na e-mail bohužel nemůžeme do soutěže zařadit. Není omezen počet návrhů na osobu, pošlete jich kolik chcete :)
  • Návrh může být nakreslen, namalován, vytvořen z koláže apod. kreativitě se meze nekladou. Klidně jej můžete udělat na počítači. Soutěžní návrh nemusí být ani na předloze a můžete válec namalovat znovu z více stran apod. Nejsou zde žádná pravidla. Návrh musí být pouze ve tvaru našeho válečku Ababu. 
  • Předvýběr návrhů proběhne v Ababu Klubovně na Facebooku, kde se zvolí 20 nejlepších návrhů a z nich pak Ababu tým vybere 3 nejlepší.
  • Výsledné válečky budou ještě přetvořeny Jitkou do stylu Ababu, je tedy potřeba počítat s tím, že zaslaný návrh nebude 1:1 použit a může se lišit barevností i tvarem od soutěžního návrhu. Bude z něj ale vycházet a bude sloužit jako inspirace pro vytvoření této edice.
  • Malá rada na závěr: V Ababu máme rádi minimalismus a heslo Méně je více! je Jitky mantra :). Nebojte se tedy poslat i obyčejný jednobarevný návrh, důležitý bude nápad.

 

Tady jsem zkusila do předlohy nakreslit Dinosuka, kterého znáte z Hithitu :)