Ababu je na Hithitu!

Novinky

V lednu slaví Ababu 3 roky a ráda bych pod značkou otevřela nový obchod. Nové větší prostory jsem našla a převzala už v listopadu. Právě v nich probíhá základní rekonstrukce a kampaní na Hithitu bych ráda zafinancovala vytvoření Ababu Místa. Na celý projekt už mám architektonický návrh a s vaší pomocí se mi podaří ho zrealizovat!

Na novém Místě bych ráda pořádala šicí workshopy a vytvořila zde Místo na různé akce spojené se značkou. Poprvé otevřít obchod, kde si zákazníci mohou vybrat hračku osobně.

Tohle boží video mi natočil a vytvořil Kuba z Jakoby Films

 

 

Jaké bude Ababu Místo?

Podařilo se mi získat o hodně větší prostor než byla moje dílna na Letné. Nová dílna s obchodem vznikne na adrese Šmeralova 6 na Praze 7. Byla by tedy škoda nechat si ho jen pro sebe. S vaší pomocí bych ho ráda otevřela všem fanouškům. Moje kamarádky architektky Anička & Anička (ANNY architects) vypracovaly vizualizace Místa. Ráda bych tam měla showroom, malou prodejnu, dílnu a sklad. Na prodejnu potřebuji největší finanční obnos a proto jsem se rozhodla oslovit fanoušky a příznivce na Hithitu.

 

Co si můžete za svůj příspěvek vybrat?

Speciálně pro tuto kampaň jsem navrhla a vyrobila tyto tři nové válečky! Můžete si jej koupit jako látku na šití nebo i jako ušitou variantu v podobě povlaku na zip. Jedná se o limitovanou edici, která bude v prodeji jen a pouze v průběhu této kampaně. Vybrat si můžete dinosaura, poleno nebo jednorožce!