AKCE: Do 5. 5. přidáváme dárek k objednávce nad 1800 Kč - nové kontrastní leporelo ABAKUK v hodnotě 290 Kč

Desítka od Jitky pro Patrika | 1.

Desítka od Jitky pro Patrika | 1.

Jitka se ptá

Nová rubrika na našem blogu: Desítka od Jitky pro je tu! Sestavila jsem 10 otázek, které mě samotnou nutí se zamyslet a ráda je pokládám svým nejbližším díky hře (kartičky s otázkami), kterou jsem si sama vyrobila :) Řekla jsem si, že by bylo skvělé tyhle dotazy položit i osobnostem, kterých si vážím a ráda bych je prostřednictvím našeho blogu nechala číst i vás. Jako prvního hosta jsem si vybrala Patrika Antczaka. Mého oblíbeného ilustrátora, autora naší Ababůk knížky a kamaráda. Patrikovi právě probíhá Hithit kampaň, kde si můžete zakoupit jeho dokonalé ilustrace na nejrůznějších produktech a podpořit tak vydání jeho další Alfabety - tentokrát v anglické verzi! 

Milé Zlatíčko, od Ababu si letos přeji...

Milé Zlatíčko, od Ababu si letos přeji...

Novinky

Nakleslete nám svoje přání a my ho deseti z vás letos splníme a doručíme pod stromeček. Kreslit můžou děti i rodiče. Kreativitě se meze nekladou, jen prosím využijte papír, malujte a kreslete offline. Dopis nám pak doručte osobně do prodejny Ababu nebo poštou. 

10% sleva za vaši recenzi

10% sleva za vaši recenzi

Věděli jste, že ke každému produktu, který jste si od nás zakoupili, můžete napsat veřejnou recenzi a získat tak 10% slevu na další nákup? Pokud je to pro vás novinka a nevíte jak na to, připravili jsme krátký článek s tipy, jak a kdy to nejlépe…

Ty úplně první narozeniny

Ty úplně první narozeniny

Myšlenky

Jitka opět zasedla k počítači a sepsala další dlouhý článek s tipy ohledně toho, co koupit a vymyslet na první narozeniny vašeho mláďátka, protože jsou to přece ty úplně první a tlak společnosti na to, jak je prožít, jaký upéct dort a jaké dárky nesmí chybět, je obrovský.

Hola hola, Ababu hledá šéfa / šéfovou provozu!

Hola hola, Ababu hledá šéfa / šéfovou provozu!

Novinky

Hledáme člověka, který by se chtěl připojit k naší značce, protože vidí smysl v tom, co děláme, a chtěl by Ababu spolu s námi dále rozvíjet. Podílet se na tom bude především díky tomu, že si vezme pod křídla provoz naší hezké provozovny na pražské Letné, kde máme showroom / prodejnu, malý sklad a kancelář.

Limitovaná kolekce hraček | Designblok 2023

Limitovaná kolekce hraček | Designblok 2023

Novinky, Setkávání s vámi

Letos se od 4. do 8. října 2023 koná jubilejní 25. ročník pražského mezinárodního festivalu designu Designblok. Mimo hlavní výstavy a lokace se festivalu tradičně účastní také desítky galerií, showroomů, pop-up shopů a obchodů po celé Praze, které…